reiki healing

Reiki is een Japanse energetische helingmethode. Het verlaagt stress en zorgt voor diepe ontspanning. Door middel van zachte aanrakingen, wordt Reiki energie doorheen je lichaam gestuurd. Het zorgt ervoor dat je energiebanen opnieuw stromen en zet het proces van ‘loslaten’ in werking. Het brengt balans en rust.

Reiki is iets voor jou als je…

  • een overprikkeld zenuwstelsel hebt
  • op zoek bent naar balans
  • een fysiek letsel hebt dat blijft aanhouden of terugkeren
  • wil ontspannen en je hoofd wil leegmaken
  • trauma’s, blokkades en emoties wil loslaten
  • op zoek bent naar een moment voor jezelf: je lichaam, geest en ziel
  • diepere lagen in jezelf wil ontdekken
  • fysieke, mentale, emotionele en/of spirituele lasten draagt
  • geen (blijvend) resultaat hebt met andere therapieën

Ook is Reiki aan te raden tijdens de zwangerschap. Het is een prachtige manier om te verbinden met je ongeboren baby’tje.

Mijn passie ligt in het begeleiden van vrouwen – in het bijzonder wensmama’s, zwangere vrouwen en mama’s. Ik begeleid vrouwen pre- en postnataal en heb ervaring met womb healing en -activatie. Wat maakt dat ook vrouwen na een miskraam of EUG’s, met trauma’s rondom bevalling en geboorte en met issues m.b.t. baarmoeder en eierstokken (bv. endometriose), etc. bij mij terecht kunnen.

Aurelie

Daarnaast helpt Reiki bij overprikkeling, burn-out en depressie; en het kan genezingsprocessen bij ziekte versnellen.

Tijdens deze zachte manier van behandelen – live of vanop afstand – vraag ik overgave en een open mindset. Dan kan je optimaal genieten van de ontspanning en de energie.

reiki flow

De ‘klassieke’ reiki behandeling: een energetische massage met zachte aanrakingen. ! Geen uitwisseling na de sessie.

Voor wie op zoek is naar heling en een moment van rust of me-time, maar niet dieper wil ingaan op onderliggende patronen.

€80 – 60min live in studio durf

quantum healing & channeling

Een afstandsheling met channeling: een zacht gesprek, een energetische healing vanop afstand – want alles bestaat uit energie – met een channeling van boodschappen voor je ziel en uitwisseling op het einde.

Voor wie graag heling ontvangt ‘anyplace anytime‘ en op zoek is naar wat haar ziel te vertellen heeft.

€88 – 60min via Zoom

reiki healing & guidance

Een reiki healing gecombineerd met zielscoaching: een zacht gesprek, een energetische massage met gidsing van je spirit team en de fluisteringen van je ziel.

Voor wie openstaat voor het spirituele en dat tikkeltje dieper wil graven.

€122 – 120min live of via Zoom

trajecten

Bij het helen – en loslaten – van diepe emotionele, mentale of fysieke trauma’s zijn er soms meerdere reiki sessies nodig. Voor deze zielen heb ik reiki trajecten in het leven geroepen. Zo word je van dichtbij opgevolgd in je proces, krijg je voldoende ondersteuning en ontvang je oefeningen waar je thuis mee aan de slag kunt gaan. Ook werkt de reiki energie sneller en cumulatief, omdat de sessies dichterbij elkaar liggen.

Voel je nu een enorme ‘YES’ en wil je graag een traject met mij aangaan? Of twijfel je nog en heb je vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar aurelie@ritualrecipe.co. Als je het wenst, kunnen we na een eerste sessie samen bekijken of een follow-up of traject bij jouw persoonlijke wensen of doelen aansluit. Je kiest uiteraard helemaal zelf wat goed voelt voor jou.

love notes

“Tijdens het voorafgaande gesprek, hielp Aurelie met het samenleggen van wat warrige puzzelstukjes rond mijn thema en zoektocht. De Reiki sessie zelf maakte heel wat los en maakte ook zaken duidelijk. Dan heb ik het vooral over on(der)bewuste energiestagnatie, opgekropte en best lang vergeten, maar verankerde emoties. De dagen nadien waren verhelderend en ook een beetje confronterend. Veel mooie sychrontciteit kwam op mijn pad. Aurelie zet je aan het werk, dit is geen kant-en-klaar wondermiddel. Ze geeft je een zachte maar duidelijke duw in de juiste richting. Heel dankbaar!”

– ANNELEEN D.

“Toen ik Reiki deed bij Aurelie, opende een nieuwe wereld voor mij. Ik had het al eerder gedaan, maar deze keer voelde het anders. Ik ben mezelf heel lang kwijt geweest en heb al heel wat zaken geprobeerd om het verleden en mijn trauma’s beter te kunnen loslaten. Reiki was de meest doeltreffende therapie. Aurelie is empathisch en weet waar ze mee bezig is. Ze gaf me zoveel vertrouwen, zodat ik me meteen aan haar kon overgeven. Ik heb emoties kunnen loslaten en voelde me al herboren na de eerste sessie. Ik kijk met volle teugen uit naar de volgende sessies, waarin we samen nog deeltjes van mezelf kunnen terugvinden. Zo kan ik toewerken naar de beste versie van mezelf.”

– JORUN U.

“Na me maandenlang slecht te voelen, de stempel postnatale depressie te krijgen, vele downs, frustraties en negatieve gevoelens, woede-uitbarstingen, gewichtstoename door stress, slechte hormoonbalans, fysieke problemen, etc. heb ik eindelijk gevonden wat voor mij werkt… Reiki! Na één enkele Reiki healing – met babbel voorafgaand – merk ik dat ik al veel verdere sta dan dat de klassieke geneeskunde me heeft bijgebracht (psychologen, diëtist, medicatie). Ik merk al kleine veranderingen op, zoals een betere connectie met mijn gezin en met mezelf, veel meer rust in mijn hoofd, bewust zijn van ‘in het nu’ leven… Inmiddels is er ook al een tweede sessie geweest en er zullen er zeker nog volgen. Probeer het, sta ervoor open, omhels de veranderingen en geloof in jezelf. Dit was voor mij het missende puzzelstukje.”

– DELAJA N.

Afhankelijk van je sessie, gebeurt deze via Zoom of in Sint-Lievens-Houtem of Erpe-Mere (BE).

Stuur je ook graag een love note of heb je nog vragen? Aarzel niet om mij te contacteren.