business coaching

Als voormalig marketingmanager in de privésector, begeleidt Aurelie ook vrouwelijke ondernemers bij het opstarten, transformeren en de ontwikkeling van hun bedrijf. Daarbij werkt ze steeds op een holistische manier. Aurelie combineert haar ervaring, kennis van marketing en ondernemerschap met coachingstechnieken en de diepere lagen van het bewustzijn. Ze vertrekt vanuit de persoonlijkheid van de onderneemster in kwestie om een authentiek business framework op te zetten – een business vanuit hart en ziel. Er wordt focus gelegd op waarde, langetermijndoelen en levensmissie.

Net zoals jou, heeft jouw onderneming een ziel. Daarom is co-creatie met jouw onderneming het pad naar succes.

Aurelie

Afhankelijk van je noden en vragen, gaan we aan de slag met :

  • female leadership
  • brainstorming
  • vision & mission statements
  • value creation
  • manifestation
  • concept development
  • human design en marketing strategie
  • marketing- en communicatieplan
  • droomklanten
  • etc.

female leader

Wil je graag in een business coaching traject stappen bij studio durf? Ben je klaar om op een zachte – maar krachtige – en vrouwelijke manier aan leiderschap te doen met jouw unieke business? Wil jij impact maken en waarde creëren in deze wereld? Dan maken we graag een aangepaste prijsofferte voor je op.

Elke onderneemster heeft andere doelen, wensen en uitdagingen waardoor de uren en dus ook de prijzen variëren.

business booster

Wil je jouw business een boost – met veel impact – geven of ben je op zoek naar ideeën, inspiratie en creativiteit? Wil je pingpongen en communicatie- en marketingadvies op Soul level? Dan kan je kiezen voor een creatieve brainstormsessie.

Duur: 180 min.

€550 excl. BTW

€85 excl. BTW per extra uur

business reading

Ook als ondernemer is Human Design heel waardevol. Het laat je zien welke manier van marketing wel (en niet) voor je werkt, waar mensen zich tot aangetrokken voelen bij jou, hoe je jouw ideale klanten kan aantrekken en hoe je best communiceert. Eens je jouw design weet, kan je er heel je leven mee aan de slag.

€333 excl. BTW

€122 excl. BTW voor een follow-up

love note

“Ben je op naar een nieuwe brand? Wil je dit doen op een manier die het dichts bij jezelf staat? Dan moet je gewoon bij Aurelie zijn. Ik genoot van de warmte, de diepe connectie met haar en vooral ook met mezelf. Aurelie zorgt ervoor dat je durft naar je diepe verlangens te kijken – dat allemaal in een veilige setting. Op een creatieve manier komt je brand tot leven. Alles zit juist en alles voelt gewoon juist. Ze zorgt ervoor dat die innerlijke gloeilamp klaar is om op de wereld te schijnen. Hierdoor creëer je een brand die volledig in verbinding staat bij jezelf. Dankjewel, Aurelie!”

– LIESLOT D. / MOMBEFIT

do we have a match?

Heb je vragen over het aanbod of nood aan extra informatie? Weet je niet welk traject het beste bij je past? Wil je even voelen of we matchen? Stuur een berichtje en/of plan een gratis intake gesprek in. Een intake gesprek is vrijblijvend en duurt ongeveer 15 minuutjes. We exploreren samen waar jij nood aan hebt.