soul guidance

For the seekers, the dreamers & the creators.

Laat je dromen je realiteit worden en durf stappen te ondernemen. Door middel van ‘soul guidance’ sessies, een transformatietraject en/of soft business coaching gaan we samen op zoek naar jouw innerlijke kracht en super powers. We werken rondom jouw levensvragen, dromen en verlangens. We maken een reis doorheen bewuste en onbewuste patronen en emoties, een reis naar binnen. Tijdens onze gesprekken worden je vragen, problemen en gevoelens in een discrete en veilige omgeving gedragen.

Ik werk naast gesprekstherapie met lichaamswerk (reiki, yoga, ademhalingstechnieken), chakra healing, meditatie, visualisatie, human design en spirituele readings (tarot, orakel, clairvoyance, etc.). Tijdens de sessies vertrek ik vanuit jouw ‘zijn’ en waar je naartoe wil groeien. Vervolgens vertrouw ik op mijn intuïtie en de gidsing van mijn en jouw spirit team, zodat ik je optimaal kan ondersteunen. Elke sessie is daarom uniek, persoonlijk en afgestemd op jouw noden en wensen. De thema’s kunnen enorm uitlopend zijn en dienen tot één doel: heel worden – dat waar je ziel het diepst naar verlangt.

De begeleiding van Aurelie is iets voor jou als je:

 • op zoek bent naar ‘meer’ en ‘diepgang’ – naar spirituele begeleiding ‘met de voeten op de grond’
 • patronen wil doorbreken en diepgaande emoties wil verwerken
 • wil leren luisteren naar de fluisteringen van je lichaam en je ziel
 • je intuïtie, persoonlijke kracht en zielsmissie wil ontdekken of uitdiepen
 • wil leven met de natuur, de maan en de universele wetten
 • jezelf beter wil begrijpen op energetisch- en zielsniveau
 • pre- en postnatale begeleiding wil op spiritueel, mentaal en emotioneel vlak
 • jouw vrouw-zijn wil omarmen in alle facetten
 • verandering wil m.b.t. je leven in het algemeen, werk en levensstijl
 • uit je burn-out wil breken
 • op zoek bent naar soul business coaching.

soul guidance

Een verrijkende 1-op-1 sessie to build a bridge between you and the source.

Verwacht je aan een open, eerlijk en verwarmend gesprek, een energetische zuivering én heling, een kaartlegging en een practice die volledig is afgestemd op jou (die je na enkele dagen in pdf-vorm ontvangt, zodat je de energie van de sessie thuis verder kan integreren).

€229 – 3u via Zoom of live in studio durf

soul purpose – business

Tijdens deze persoonlijke sessie focussen we ons op jouw levensmissie, zielspad en/of (future) soul business. Jouw unieke energetische blauwdruk (Human Design) ligt aan de basis van een wel bijzonder inspirerende brainstormsessie.

Aurelie combineert haar kennis uit de marketingwereld met de spirituele fijnzinnigheid uit haar coachings. Dat zorgt voor een unieke mix van tools en technieken die je helpen bij jouw zoektocht.

€444 excl. BTW – 3u via Zoom of live in studio durf

the all-in-one

Ik begeleid je gedurende 3 maanden tijdens een intense reis naar binnen – naar de goddess die je werkelijk bent.

We bekijken samen wat er on your plate ligt en hoe je balans kan creëren in deze haastige en ‘mannelijke’ maatschappij. Ik toon je hoe je (terug) volledig jezelf kan zijn en voelen. Stap voor stap en op een zacht-krachtige manier.

Dit traject is voor jou als je op zoek bent naar transformatie en expansie van je privéleven (herstel na burn-out, nieuwe richting uitgaan) en/of van je soul business (opstart, rebranding, groei). Na dit traject zet je bewust stappen richting (of verder op) je zielspad. Plan hier je gratis intakegesprek voor het traject.

€2550 excl. BTW – 3 maand intensieve begeleiding*

love notes

“Je hebt me echt geholpen om niet zoveel in mijn hoofd te leven. Ik kan eindelijk terug goed slapen!”

– CHRISTEL V.

“Als je op zoek bent naar een nieuwe wind door je brand of gewoon naar een nieuwe business, dan moet je gewoon bij Aurelie zijn. Ik genoot van de warmte, de diepe connectie met haar en vooral ook met mezelf. Aurelie zorgt ervoor dat je durft naar je diepe verlangens te kijken – dat allemaal in een veilige setting. Op een creatieve manier komt je brand tot leven. Alles zit juist en alles voelt gewoon juist. Ze zorgt ervoor dat die innerlijke gloeilamp klaar is om op de wereld te schijnen. Hierdoor creëer je een brand die volledig in verbinding staat bij jezelf. Dankjewel, Aurelie!”

– LIESLOT D. / KUNA

“Wat voor mij heel belangrijk was, is dat Aurelie me door concrete tips en oefeningen hielp om het verschil tussen mijn intuïtie en innerlijke angst- en controledenken te zien. Dat voelt nu gemakkelijker te onderscheiden.”

– ANNELEEN D.

do we have a match?

* Een goede match is echt noodzakelijk wanneer je kiest voor het ‘all in one’ transformatietraject. Daarom wordt er altijd vooraf kennisgemaakt. Voor meer info kan je vrijblijvend een mailtje sturen naar aurelie@ritualrecipe.co.

Factuur en/of betaling in termijnen is mogelijk.