vrouwenyoga

De yogavorm die in studio durf wordt beoefend is een combinatie van hatha yoga – de moeder van alle yogastromingen – en kundalini yoga. Deze combinatie bestaat uit zachte bewegingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (prayanama’s) en diepe relaxatie (yoga nidra en meditatie). De lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Je kan kiezen tussen vrouwenyoga, zwangerschapsyoga en meditatie.

privéles yoga

afgestemd op jouw noden en lichaam / enkele sessie / 1 : 1 begeleiding / 90 min.

€75

privé yogatherapie

afgestemd op jouw noden en lichaam / 1 diepgaand gesprek bij aanvang / 5 sessies in de studio, in de natuur of via Zoom / 1 : 1 begeleiding / 60-90 min. per sessie

€330

groeplessen yoga

zie planning onderaan deze pagina voor de exacte data

vrouwenyoga reeks 6 lessen €105

zwangerschapsyoga reeks 5 lessen €110

planning najaar 2022

MEDITATIE: een online meditatie – ondersteund door afstandreiki – om te flowen op de golven van de kosmos. Ideaal om te herbronnen, te ontspannen en te verbinden. Hou onze kalender in de gaten voor specifieke data.

deelname per meditatie: €24

04/02/’23: afstandsreiki en meditatie om 11u via Zoom

VROUWENYOGA: een yogales die toegankelijk is voor elke vrouw. Focus op zachte lichaamsoefeningen, meditatie en ademhalingstechnieken. Elke deelneemster van de reeks heeft gratis toegang tot één ‘vrouw in verbinding‘ sessie. Inschrijven vooraf.

reeks van 6 lessen: €105 – enkel deelnemen aan verbindingsdag ‘vrouw in verbinding‘ €25

  • JAN-MAA ’23: yogareeks maandagavond om 19u30: VOLZET
  • 14/02/’23: ‘vrouw in verbinding’ – verbindingsdag voor vrouwen met yoga, meditatie, etc. We starten om 13:30 tot ongeveer 16:00. Locatie: omgeving Sint-Lievens-Houtem of Erpe-Mere
  • APR-MEI ’23: yogareeks maandagavond om 19u30: data worden nog bekendgemaakt
  • Bij voldoende vraag starten we een extra reeks op een andere dag. Stuur gerust een e-mail naar aurelie@ritualrecipe.co voor meer informatie.

ZWANGERSCHAPSYOGA: Je leert yogahoudingen aan die je kunnen helpen bij kwaaltjes en die je kunnen ondersteunen tijdens de bevalling. Verder focussen we ons op ontspanning en ademhaling. Je lichaam ondergaat grote veranderingen tijdens de zwangerschap. Yoga draagt bij tot het flexibel houden van spieren, preventie van klachten, verminderen van vermoeidheid, etc. Graag vooraf toestemming vragen aan je behandelende arts, vroedvrouw en/of gynaecoloog. Inschrijving wordt bevestigd na betaling.

reeks van 5 lessen: €110 – max. 6 deelneemsters

  • FEBR-MAA ’23: woensdagavond om 18u30: 15/02, 22/02, 1/03, 8/03 en 15/03.
  • Bij voldoende vraag starten we een extra reeks op een andere dag. Stuur gerust een e-mail naar aurelie@ritualrecipe.co voor meer informatie.

De yogalessen gaan door in kleine groep om een aangename sfeer te creëren en voor een goede begeleiding te zorgen. aurelie@ritualrecipe.co.

Locatie: Molenkouter 84, 9520 Sint-Lievens-Houtem. Bij goed weer trekken we de natuur in – Steenberg Erpe-Mere.

contact

Heb je nog vragen of nood aan extra informatie? Stuur dan zeker een berichtje.