sessions of the mother

A magical journey of pregnancy & motherhood.

Wil je de 9 magische maanden dat er een wondertje in je buik groeit op een bewuste manier beleven? Wens je meer rust tijdens je zwangerschap? Ben je op zoek naar handvaten om te verbinden met het baby’tje in je buik? Wil je je op een bewuste manier voorbereiden op de bevalling en de kraamperiode?

Zindert er een ‘JA’ doorheen je lichaam bij het lezen van deze vragen? Dan is dit traject ongetwijfeld iets voor jou.

Twee maanden lang gaan we samen op pad om voor jou een zwangerschap in balans te creëren. Er wordt op een holistische manier ondersteuning geboden bij de belangrijkste transformatie in je leven: de transformatie naar het moederschap. We gebruiken tools en technieken uit de yogische wetenschap en Ayurveda om te ontspannen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. We zoomen in op intuïtie, vrouwelijke kracht en mindful zwanger zijn en bevallen. Dit is dus geen medisch traject. Het wordt een boeiende reis waarin je ruim voldoende handvaten krijgt om in je kracht te gaan staan als mama (to be).

Aurelie heeft drie zwangerschappen achter de rug: een eerste – en helaas – buitenbaarmoederlijke zwangerschap, een tweede prachtige en spirituele zwangerschap met natuurlijke bevalling en een derde moeilijke zwangerschap met stuitligging en keizersnede. Ze ervoer de mooie stukken en de scherpe randjes van het zwanger zijn en van de post partumperiode en bundelde deze ervaringen samen met haar kennis tot dit prachtig traject. Een must-do voor elke zwangere vrouw. Mijn ogen zijn echt opengegaan op vlak van bewustzijn en genieten van mijn buikje.

Vriendin en deelneemster van de eerste Sessions of the Mother editie, J.M.WAT KAN IK VERWACHTEN?

4 online masterclasses met bijpassende meditatie rond de thema’s: bewuste zwangerschap, verbinding met je baby, een allround geboorteplan, bewust bevallen en de eerste 40 dagen voor mama en baby.

1 extra online verbindingsmoment met gelijkgestemde mama’s (to be).

1 Whatsapp tribe waarin je gedachten, ervaringen en kwaaltjes kan delen met andere mama’s.

1 opgenomen prenatale yogales om dagelijks op een zachte manier te bewegen en verbinden met je baby.

4 inspirational sheets vol extra informatie, boekentips, oefeningen, Ayurvedische tips per trimester en meditaties.

1 Spotify playlist met mantra’s en liedjes om tot rust te komen.

Aurelie is de trotse mama van een sterretje, zoon (2 jaar) en dochter (8 maanden). Ze houdt van gentle parenting, intuïtief leven en diepgaande connecties. Het is haar missie om vrouwen – in het bijzonder mama’s – in hun kracht te doen staan op een spirituele en gegronde manier.

PRAKTISCHE INFO

  • 4 online groepssessies via Zoom op donderdagavond om 20:00 – 23/02, 02/03, 16/03 en 30/03
  • Het verbindingsmoment en jouw follow-up sessie worden ingepland via Doodle
  • Alle groepssessies worden opgenomen en kunnen achteraf (her)bekeken worden. Je hoeft dus niet (altijd) live aanwezig te zijn.
  • Investering: €330 – nu tijdelijk aan €220
  • Je inschrijving is finaal na betaling. Factuur en/of betaling in termijnen is mogelijk
  • Mail naar aurelie@ritualrecipe.co voor meer informatie en vragen of plan een gratis intakegesprek in om af te stemmen of het traject iets voor jou is.

Tijdens mijn tweede zwangerschap volgde ik het traject “Sessions of the Mother” bij Aurelie. Het was exact wat ik nodig had. Tijdens de sessies liet Aurelie me verbinding maken met mezelf, mijn baby in de buik en de andere mama’s. Dankzij haar zachte aanwezigheid, begeleide meditaties en vragen gaf ze mij het inzicht dat het tijd was om mezelf op de eerste plaats te zetten. Ze zorgde voor verlichting en mildheid. Dankbaar hiervoor. Ik kijk uit naar een vervolgtraject.

Deelneemster eerste editie Sessions of the Mother, I.V.W.

COMBINEREN MET PRENATALE YOGALES OF LIEVER EEN PRIVE-TRAJECT?

Je ontvangt een korting van 20% wanneer je zowel de prenatale yoga reeks (te Sint-Lievens-Houtem) als dit online traject boekt. Inschrijven voor beide aan kortingstarief doe je hier.

Ben je op zoek naar private begeleiding, dan kan je kiezen voor individuele sessies bij Aurelie in een persoonlijk samengesteld traject “Mommy(to be)”. Boek een gratis intake gesprek voor meer informatie.

Heb je nog vragen of wil je je graag inschrijven? Stuur gerust een mailtje naar aurelie@ritualrecipe.co.