Spring ritual – The Maiden

Overal is de energie van de lente voelbaar. Hoewel de sneeuw de natuur vorige week omtoverde door een schitterend wit landschap, komen de bomen, bloemen en planten toch helemaal tot leven. Ze ontwaken uit hun winterslaap en maken zich klaar om binnenkort te floreren. De lente staat voor ‘new beginnings‘ en is nauw verbonden met het archetype van The Maiden.

The Maiden staat voor zuiverheid, jeugdigheid en een verlangen naar vrijheid en creativiteit. Ze leeft vanuit haar hart, onaangetast door de pijn van de wereld, en voelt zich gesterkt in haar uniciteit. The Maiden laat je zien hoe je in jouw authentieke waarheid kunt staan. Ze wijst je in de richting van jouw zielsverlangens en diepste dromen en ze toont je hoe je de dingen loslaat die jou niet langer meer dienen.

Ben jij klaar voor een nieuw begin? Wil jij jezelf hernieuwen deze lente? Wil je een hoofdstuk afsluiten en aan een nieuw avontuur beginnen? Then your Soul is longing for this ritual.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van studio durf en ontvang op vrijdag 8 april het Lenteritueel – gechanneld door Aurelie – in je mailbox. Helemaal gratis en met liefde.

*Door je in te schrijven, geef je toestemming aan studio durf om nieuwsbrieven te versturen. Je kan elk moment uitschrijven door te mailen naar aurelie@ritualrecipe.co of door de knop onderaan de nieuwsbrief.