studio durf

Studio durf, een plaats voor ontspanning en rust. Een plaats waar je jezelf kan zijn. We bieden verschillende behandelingen en workshops in de studio aan die resoneren met “dromen“, “durven” en “doen“. Laat je verwennen met een relaxte behandeling, volg een yogales of workshop en ga op zoek naar jouw innerlijke kracht.

Droom

Zakken in je diepere lagen en ontspannen kan tijdens een reiki-behandeling. Reiki is een Japanse energetische helingmethode, geliefd door jouw lichaam en geest. Door middel van zachte aanrakingen wordt jouw zenuwstelsel ontprikkeld en ervaar je innerlijke rust. Reiki werkt helend voor lichaam, ziel en geest.

Durf

Laat jouw dromen jouw realiteit worden en “durf” stappen te ondernemen.

Door middel van coaching gaan we samen op zoek naar jouw innerlijke kracht. Wij werken voornamelijk rond de thema’s transformatie, spiritualiteit, vrouwelijkheid, zelfliefde, hoogsensitiviteit, burn-out, verlies, stress, angst, mindfullness, fertiliteit, miskraam en zwangerschap. Je kan kiezen voor individuele sessies of voor een van onze groei -en transformatietrajecten.

Ook is het mogelijk om meer inzicht in je eigen energielichaam te verkrijgen door een Human Design reading. Human Design maakt het mogelijk om jezelf beter te leren kennen: hoe je beslissingen neemt, hoe je relaties aangaat, welke strategie je hebt, etc.

“Grow through what you go through”.

Doe

Op zoek naar zachte yogalessen op maat? Je kan bij ons terecht voor privélessen en groepslessen. Herbronnen, bewegen en jouw grenzen verleggen wanneer jouw lichaam er klaar voor is… Dat is yoga. Tijdens de lessen verdiepen we ons in de wereld van hatha yoga, yoga nidra en/of zwangerschapsyoga. 

Daarnaast organiseren we maandelijks onder de noemer “doe” workshops rond verschillende topics. Vanaf 2022 worden er ook retraites georganiseerd.

Over Aurelie

Aurelie is de bezielster van Studio Durf. Ze is een creatieveling, een dromer, een yogi, een mama. Ze houdt van schilderen, muziek en dansen. Ze adoreert haar familie, vrienden en honden en is verzot op ogen en op wolken. Als HSP weet ze mensen te inspireren en kan ze als geen ander bubbels doorprikken.

Na een carrière als marketing manager in de vastgoedwereld en na een woelige periode vol verlieservaringen, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en een burn-out, volgde ze haar eigen weg. Die van haar hart. Studio Durf werd geboren. Haar missie: een veilig platform bieden voor en door vrouwen door het herdefiniëren van vrouwelijkheid met grote “V”.

Maak kennis.

Durf te dromen. Durf te doen. En ont-moet.

Blijf op de hoogte van onze lessen en workshops.

Of volg ons op Instagram.